Tervetuloa takaisin, Toni!

Toni Einola aloitti Justinilla palveluarkkitehtinä jo vuonna 2019, mutta on välissä ehtinyt olla mm. opiskelemassa. Nyt Toni on takaisin Justinin tiimivahvuudessa, ja kertoo kuulumisistaan paluumuuttajan blogissaan.

Aloitin Justinilla palveluarkkitehtinä jo vuonna 2019, mutta yhtäjaksoiseen työskentelyyn on syntynyt katkoksia mm. valtiotieteiden opiskelusta Jyväskylän yliopistossa. Nyt olen palannut Justinin tiimiin, ja tällä hetkellä toimin vanhempana palveluarkkitehtinä. Työtehtäväni painottuvat asiakastoimeksiantoihin pääasiassa IT:n, ITSM:n ja konfiguraatiohallinnan osa-alueilla. Toimeksiannosta riippuen työskentelen joko kokonaisvastuullisena tai osana Justinin asiakastiimiä.

Yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen

Yrityksenä Justin tunnetaan korkean ammattitaidon ja laadukkaiden ratkaisujen tuottajana. Näen Justinin erityisvahvuuden siinä, että hyvin erilaisilla taustoilla ja erilaisilla osaamisprofiileilla olevat justineerit tekevät töitä yhdessä ja nimenomaan yhteisten tavoitteiden ja päämäärien eteen.

Informaatiotekniikan kehitysvauhti ei edelleenkään osoita hiljentymisen merkkejä ja ratkaisutoimittajien monialainen osaaminen on muutos- ja käyttöönottohankkeiden keskeisimpiä onnistumisen elementtejä.

Ikuista oppimista

Oma työhistoriani IT toimitusten parissa alkoi 1980-luvun lopulla. Vaikka ratkaisujen sisältö on muuttunut paljonkin vuosien varrella, asiakaslähtöinen tulokulma on pysynyt keskeisimpänä arvona.

Palveluarkkitehtiroolin asiakastyöskentelyn lisäksi tulen enenevässä määrin tukemaan laajemmin toimeksiannoissa ja sisäisessä kehittämisessä.

Työn vastapainona minut voi löytää lenkkipolulta ja kesäisinä päivinä myös moottoripyörän selästä. Taidenäyttelyt ja konsertit ovat myös lähellä sydäntäni. Myös uran alkuvuosien työtehtävät ovat mukana harrastussalkussa edelleen. Elämähän on ikuista oppimista.”

Julkaistu 11.04.2024

Toni Einola

Vanhempi palveluarkkitehti toni.einola@justin.fi Lue henkilöesittely

Aiheeseen liittyvää sisältöä