Toni Einola

Toni aloitti IT-uran taloushallinnon sovelluskehityksellä vuonna 1989 ja on siitä lähtien toimittanut asiakaslähtöisiä ratkaisuja eri tarpeisiin. Sovellusalustojen kirjo on laaja alkaen sulautetuista järjestelmistä aina isokoneympäristöihin asti. Työtehtäviin on kuulunut vuosien varrella monipuolisesti eri tehtäviä ICT-toimialalta. Viime vuodet Toni on keskittynyt palveluiden, palveluhallinnan ja näitä tukevien ITSM ratkaisujen kehittämiseen.

Yrittäjätaustan omaavana Toni on kokenut asiakkaan tarpeiden muotoilija ja ratkaisija. Näissä tehtävissä kokonaisuuden hahmottaminen on ollut tärkeää asiakaslähtöisten ja kustannustehokkaiden ratkaisujen tuottamisessa. Esimies- ja projektinvetotehtävistä on pitkä kokemus.

Kuntoilua harrastavat voivat törmätä Toniin Espoon lenkkipoluilla tai kuntosalilla. Aurinkoisina kesäpäivinä järvisuomen mutkaisilla reiteillä motoristit voivat nostaa käden perinteiseen tervehdykseen. Myös taidenäyttelyt ja konsertit ovat lähellä sydäntä. Uran alkuvuosien työtehtävät ovat säilyttäneet kiinnostuksen harrastustasolla näihin päiviin asti.

Takaisin

Henkilön viimeisimpiä kirjoituksia