Justin Group Oy matkalla palvelujohtamisen suunnannäyttäjäksi

Uutena jäsenenä Justin Group Oy:n hallituksessa aloitti 12.5.2020 Nixu Oyj:n hallituksen puheenjohtaja, kokenut IT-alan ammattilainen Kimmo Rasila.  Samalla Harri Hornborg on jättänyt paikkansa hallituksessa.

– Kiitän lämpimästi Harria hänen arvokkaasta panoksestaan Justinin alkutaipaleella ja toivotan Kimmon tervetulleeksi Justinin matkalle palvelujohtamisen suunnannäyttäjäksi, toimitusjohtaja Jani Palmu sanoo.

– Justinin menestys ja asiakkailtamme saamamme palaute on osoittanut selkeästi, että meillä on merkittävää potentiaalia kasvaa johtavaksi palveluiden kehittämisen ja johtamisen kumppaniksi sisäisille ja ulkoisille palveluntarjoajille. Kimmolla tulee olemaan merkittävä rooli tässä kasvutarinassa mukanaan tuomansa kokemuksen ja näkemyksen myötä, hallituksen puheenjohtaja Aki Lähteenmäki jatkaa.

Muotoileva palvelunhallinta -konsepti on uudenlainen ja kokonaisvaltainen tapa tehdä asioita

– Justinin konsepti toimii hyvin liiketoiminnan eri alueilla, myös sisäisille hallinnon palveluille, kuten kiinteistö-, talous-, tietoturva-, ja HR-palveluorganisaatioille, IT:tä unohtamatta. Odotan mielenkiinnolla tulevaa hallitustyöskentelyä. Uskon kokemuksestani olevan hyötyä, kun pääsen sparraamaan Justinia kohti palvelujohtamisen edelläkävijän ja suunnannäyttäjän roolia, Kimmo toteaa.

Justin Groupin hallitukseen kuuluvat Janin, Akin ja Kimmon lisäksi hallitusjäseninä Tommi Eklund ja Henri Uusoksa.

Pekka Korpi vetämään Justinin DCM-sovellusliiketoimintaa

Justinin DCM-sovellusliiketoimintayksikön vetäjänä on aloittanut ohjelmistoliiketoiminnan ammattilainen Pekka Korpi. Justin täytti toukokuussa viisi vuotta. Olemme näinä vuosina vakiinnuttaneet paikkamme ja varmistuneet siitä, että muotoilevan palvelunhallinnan menetelmämme toimivat. Olemme ammattimaisesti vahvistaneet omaa organisaatiotamme kohti Justin2.0:aa. Osana tätä operaatiota, Justinin DCM-sovellusliiketoimintaa tullaan jatkossa johtamaan omana tulosyksikkönään, ja vetovastuuseen olemme saaneet kansainvälisesti kokeneen yritysjohtajan, Jani sanoo.

– Justin on selkeästi edelläkävijä omalla alueellaan ja DCM-sovellus on tuotteena maailman huippua. Tarve tuotteelle ServiceNow-ekosysteemissä on hyvin selkeä. Sovellus on skaalautuva sekä teknisesti että kaupallisesti ja edellytykset menestyksekkäälle, kansainväliselle liiketoiminnalle ovat mielestäni poikkeuksellisen hyvät. Olen innoissani päästessäni viemään tätä liiketoimintaa maailmalle hienon tiimin kanssa! Pekka kertoo.

– Toivotan sekä Pekan että Kimmon lämpimästi tervetulleiksi osaksi Justinin kasvutarinaa, haastamaan ja ravistelemaan Justinin tapaa toimia sekä kehittämään uusia innovaatioita Justin2.0:aan! Jani sanoo.

Lisätietoja: Jani Palmu, toimitusjohtaja, jp@justin.fi, +358 40 534 7516


Justin Group Oy on 2015 perustettu riippumaton asiantuntijayritys, joka keskittyy muotoilevaan palvelunhallintaan. Se yhdistää vankkaan palvelunhallinnan, palvelutuotteistuksen ja -johtamisen osaamiseen palvelumuotoilun hyväksi havaitut menetelmät. Justin auttaa asiakkaitaan palveluistumisen haasteissa. Lue lisää >> justin.fi

Justin Labs on Justin Group Oy:n teknologiahaara, joka kehittää älykkäitä sovelluksia ServiceNow®-alustalle. Tärkein tuote on Data Content Manager. Lue lisää >> datacontentmanager.com

Julkaistu 01.06.2020

Jani Palmu

CEO | Co-Founder | Myynti jani.palmu@justin.fi +358 40 534 7516 Lue henkilöesittely

Aiheeseen liittyvää sisältöä