Esittelyssä Antti Kovanen, palveluarkkitehti

Esittelyblogissaan Antti kertoo ensimmäisten Justin-kuukausien menneen lentäen. Justinin arvot, henkilöstön laaja osaaminen ja ammattitaito ja mielenkiintoiset työtehtävät houkuttelivat tietoliikennetekniikan insinöörin teknisempien asioiden parista Justinin suuntaan.

“Olen Antti Kovalainen, aloitin Justinilla syyskuussa 2023 palveluarkkitehtina.

Olen työskennellyt palvelunhallinnan parissa IT-konsulttina vuodesta 2016 lähtien. Ennen tätä opiskelin Jyväskylän ammattikorkeakoulussa tietoliikennetekniikan insinööriksi ja tein töitä parille eri telecom-yritykselle. Ennen Justinia tein huomattavasti teknisempää työtä. Olen ollut mukana jalkauttamassa, konfiguroimassa ja hallinnoimassa erilaisia ITSM- ja tapahtumanhallintakokonaisuuksia ja IT-infrastruktuurin monitorointityökaluja. Työni kautta olen pystynyt luomaan syvällisen ymmärryksen siitä, miten erilaiset teknologiat voivat optimoida liiketoimintaprosesseja ja tukea organisaation tavoitteita.

Justinin arvot, henkilöstön laaja osaaminen ja ammattitaito ja mielenkiintoiset työtehtävät houkuttelivat Justinin suuntaan ja ei mennyt aikaakaan ensimmäisistä keskusteluista, kun rekryprosessi oli ohi ja työt alkoivat.

Ensimmäiset neljä kuukautta Justinilla on mennyt lentäen. Perehdytys uuteen työhön sujui kätevästi. Monet Justinin järjestämät koulutukset ja esimerkiksi ServiceNow-verkkokurssit antoivat hyvät lähtökohdat asiakastyöhön, johon pääsin varsin nopeasti kiinni. Projektit, joissa olen ollut mukana, ovat olleet äärimmäisen mielenkiintoisia ja sopivan haastavia. Haasteiden kanssa muiden justineerien apu on ollut korvaamatonta. Työkavereiden tuki ja Justinin yhteishenki tekevät työnteosta sujuvaa, eikä eteen tulevaa ongelmaa tarvitse yksikseen välttämättä kauaa ihmetellä. Näin asiantuntevassa ja kokeneessa porukassa ei tule ongelmaa tai asiaa vastaan, jonka kanssa joku ei olisi jo aiemmin työskennellyt.

Konkreettisemmin työni on viime kuukausina koostunut ITSM-järjestelmien ja CMDB:n kehitys- ja muutosprojekteista, joissa olen päässyt esimerkiksi kuvaamaan datamalleja, suunnittelemaan laitteiden elinkaaria ja sovellus- ja laitteisto-omaisuudenhallintaa, sekä tekemään monia muita suunnitelmia edellä mainittuihin työkaluihin.

Vapaa-ajallani minut löytää usein musiikin parista, sillä olen intohimoinen kitaristi ja musiikkiharrastaja. Urheilulajit, kuntosali sekä perhokalastus ja perhojen sidonta kuuluvat myös kiinnostuksenkohteisiini aikataulun salliessa. Tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä on minulle tärkeää, ja pyrin löytämään inspiraatiota niin töiden kuin myös omien intohimojeni parista.”

Antin henkilöesittelyn löydät täältä:

Antti Kovanen

Palveluarkkitehti | Partner antti.kovanen@justin.fi Lue henkilöesittely

Jos haluat Antille työkaveriksi, katso avoimet työpaikkamme täältä: » Töihin? (justin.fi) Justinissa pääset auttamaan palveluorganisaatioita tuottamaan #parempaapalvelua. Jos sinunkin intohimonasi on asiakas- ja palvelulähtöinen johtaminen sekä parempien palveluiden kehittäminen, saatat olla etsimämme uusi justinlainen.

Julkaistu 22.01.2024

Aiheeseen liittyvää sisältöä