Arkkitehtipalvelut

Justinin riippumattoman palvelujohtamisen arkkitehtipalvelun avulla varmistat, ettet jää jumiin strategian, teknologian, toimittajan tai työntekijän vaihtuessa. Arkkitehtipalvelumme on luonteeltaan jatkuva palvelu.

Kysy lisää »

Miksi Justinin arkkitehtipalvelu?

  • Asiakkaan etu on meidän etu! Meidän pihvi ei ole lisenssimyynnissä eikä teknologian käyttöönottoprojekteissa. Olemme teknologia – ja toimittajariippumaton neuvonantajasi.
  • Kokemus tuo varmuutta! Olemme toimineet haastavissa ympäristöissä kehittäen ja jalkauttaen arkkitehtuuria, prosesseja sekä järjestelmiä jo vuodesta ”miekka ja kivi”.
  • Suomen suurin osaajapooli! Jatkuva arkkitehtuurityö ei ole ”yhden tyypin show”. Tiimimme koko mahdollistaa palvelun skaalaamisen tarpeidesi mukaisesti.
  • Olemme joustavia ja läsnä! Elämme arkea kanssasi ja varmistamme, että arkkitehtuurityöstä tulee ennakoivaa ja pitkäjänteistä.

Varmistamme oikeiden osaajien saatavuuden juuri sinun tarpeisiisi!

  • Arkkitehtuurin kehittäminen ja ylläpitäminen vaatii useita erityistaitoja, kuten konsepti-, ratkaisu- ja integraatiosuunnittelu, tiedon mallinnus ja vaatimusmäärittelyt sekä sidosryhmien välinen kommunikaatio.
  • Projektikumppani arkkitehtuurin vartijana on pahimmillaan kuin pukki kaalimaalla. Justin on riippumaton huippuammattilainen, jonka vastuulle voit uskoa kaikki arkkitehtuurityön tehtävät.
  • Laadukas arkkitehtuurityö on luonteeltaan henkilöityvää ja herkkää muutoksille, joita tapahtuu projektien päättyessä sekä ihmisten sairastuessa tai vaihtaessa työnantajaa. Arkkitehtipalvelun avulla varmistat jatkuvuuden
  • Olemme riippumaton palvelunhallinnan arkkitehtikumppani. Esimerkkiasiakkainamme toimivat useat suomen TOP100 listalta löytyvät ServiceNow:ta palvelujohtamisen työkalunaan käyttävät yritykset.

Palvelun sisältö

Yleisen prosessi- ja ratkaisuarkkitehtuurin kehitys

Tyypillisiä esimerkkejä tehtävistämme ovat roadmap -työ, kehittämisen ja ylläpidon parhaiden käytäntöjen määritys ja jalkautus sekä laatustandardien kehittäminen.

Laadun ja toimittajien hallinta

Puhumme sujavasti ”devaajaa”. Varmistamme kehitystyön laadun ja johdamme tarvittaessa ulkoisen kehitystiimin työtä.

Liiketoimintavaatimusten hallinta

Varmistamme, että asiakkaasi tarpeet kerätään ja jalostetaan toteutettaviksi suunnitelmiksi. Tuottamamme konseptit ja loogisen tason suunnitelmat ovat käytännönläheisiä ja ymmärrettäviä myös ei-ATK ihmisille.

Osaamisen jakaminen

Hyvät suunnitelmatkaan eivät pelasta, jos ihmiset eivät tajua. Huolehdimme riittävän osaamisen jalkautumisesta keskeisille sidosryhmille.

Aiheeseen liittyvää sisältöä