Henri Uusoksa

Henri eli ”Henkka” on kokenut palvelunhallinnan prosessi- ja työkalukonsultti, jolla on useiden vuosien kokemus prosessi- ja teknologiakehityksestä erikokoisissa organisaatioissa. Henrin kokemus ja lahjakkuus tulevat parhaiten esiin monimutkaisissa moniasiakas- ja monitoimittajaympäristöissä, joissa normaalisuoritus ei riitä.

Henrillä on vankka kokemus erilaisista konsultointitehtävistä: teknisistä konsultointivastuista, vanhemman konsultin ja ratkaisukonsultin tehtävistä sekä vaativista konsultointijohtajan tehtävistä, joissa hän vastasi teknisen konsultoinnin kehittämisestä ja johtamisesta kansainvälisessä asiantuntijatiimissä. Henrillä on kunnia olla yksi Euroopan kokeneimmista ja korkeimmin sertifioiduista ServiceNow -teknologiaosaajista. Henri on erittäin motivoitunut joukkuepelaaja, joka on aina valmis antamaan kaikkensa, jotta tiimi saavuttaisi yhteiset tavoitteensa. Henri on Justinin osakas.

Työ- ja perhevelvollisuuksista vapaina hetkinään Henri opiskelee venäjän kieltä, lukee scifi-kirjoja ja sarjakuvia sekä tietenkin tekee samaa kuin työssäänkin eli tutkii, kokeilee, toteuttaa sekä rakentaa uusia ohjelmistotuotteita ja -ratkaisuja.

Takaisin

Henkilön viimeisimpiä kirjoituksia