Tuula Asiala

Tuula on kokenut IT-ammattilainen, tutuksi ovat tulleet monet roolit ohjelmoijasta projektipäälliköksi ja konsultiksi niin omassa yrityksessä, palveluntuottajalla kuin asiakkaan projektissa. Yhdistävä tekijänä ovat olleet kehitysprojektit, uuden luominen sekä toimiminen asiakkaan liiketoiminnan ja palveluntuottajan rajapinnassa analysoimassa ja toteuttamassa asiakkaan liiketoiminnan muutostarpeita.  Palvelunhallinnan tekniikat sekä prosessit ovat tulleet tutuiksi vuodesta 2010 alkaen useissa ServiceNow -projekteissa Tiedolla ja Goforella, näissä erityisesti asiakasportaalin ja palvelukatalogin kehitystehtävät sekä ITIL prosessit ovat olleet keskiössä. ITIL Expert sertifikaatti on antanut vahvan kehyksen kehitystyölle.

Ennen palvelunhallinnan rooleja Tuula oli yrittäjänä, oman IT-koulutusyrityksen pyörittämisessä ehti kulua vuosikymmen. Asiakkaan koulutusohjelmien kehitystyöt ja koulutuksen laadukkuus takasivat pitkät asiakassuhteet. Koulutuksesta luonteva siirtymä oli Tiedolle HR kehitystehtäviin, jossa Tuula suunnitteli kansainvälisiä koulutusohjelmia mm. projektipäälliköille.

Vapaa-aikanaan Tuulan voi nähdä mailan varressa lyömässä liikkuvaa tai paikallaan olevaa palloa; erityisesti jälkimmäisessä riittää opettelua. Leppoisampaa ajanvietettä ovat pyöräily, veneily ja pitkät kävelylenkit, mielellään metsässä tai meren rannalla.

Takaisin

Henkilön viimeisimpiä kirjoituksia