Pekka Rundgren

Pekka on toiminut palvelunhallinnan projekteissa vetäjänä, vastaavana asiantuntijana ja teknisten konfiguraatioiden toteuttajana kymmenille asiakkaille. Hänen erityisosaamisensa ovat ihmisiin ja organisaatiokulttuuriin liittyvä muutoshallinnan osaaminen, mikä on mahdollistanut menestyksekkään projektien läpiviennin ja kestävät tulokset. Hänellä on vuosien kokemus datakyvykkään organisaation rakentamisesta; kuinka datan avulla mahdollistetaan faktoihin perustuvat päätökset organisaation joka tasolla.

Pekan polku IT:n parissa on alkanut vuonna 2003 Oulun yliopiston tietojenkäsittelytieteiden laitokselta ja hän on toiminut erilaisissa IT -alan tehtävissä vuodesta 2009. Ensimmäiset tehtävät olivat omassa yrityksessä, vuodesta 2012 Helsingin yliopiston tietotekniikkakeskuksen palveluksessa ja vuodesta 2017 Ambientialla konsultin roolissa, pääasiassa palvelunhallinnan parissa. Pekan tekemisen lähtökohtia ovat aina olleet asiakaslähtöinen suunnittelu, vahvaan luottamukseen perustuvan yhteistyön ja huipputiimien mahdollistaminen sekä dataan perustuva päätöksenteko.

Pekka on kahden pienen tytön isä ja nauttii elämästä perheensä kanssa. Entisenä ammattilaisjalkapalloilijana urheilu on hänelle tärkeää ja vuodesta 2015 lähtien Pekka on nähty jalkapallon SM-kisoissa senioritason turnauksissa. Musiikin tekeminen, luonnossa liikkuminen ja kalastus auttavat pitämään hänen ajatuksensa kirkkaana.

Takaisin

Henkilön viimeisimpiä kirjoituksia