Minttu Kelokorpi

Minttu on kerryttänyt osaamista taloushallinnon parista, mutta kiinnostus ihmisiä kohtaan johti lopulta tapahtuma-alalle, jossa pääsi kohtaamaan ihmisiä ympäri Suomen järjestettyjen asiakastapahtumien yhteydessä. Asiakaspalvelu ja projektityöskentely ovat tuttua työtä ja ennen Justinille tuloa Minttu työskenteli IT-alalla monipuolisten hallinnon tehtävien parissa.

Teemana Mintun uralla on toiminut useiden lankojen käsissään pitäminen ja hän nauttiikin vaihtelevista päivistä ja muuttuvista haasteista eikä hätkähdä yllättäviä tilanteita. Lähellä sydäntä Mintulla on hyvinvointi niin työssä kuin vapaa-ajalla, siksi työhyvinvointi ja työntekijäkokemus sekä niiden kehittäminen kiinnostavat häntä erityisesti. Tiimipelaajana Minttu mielellään auttaa muita, jotta tavoitteet saavutetaan tai mielellään jopa ylitetään.

Vapaa-aika täyttyy tehokkaasti leikki-ikäisten kaksosten kanssa metsäretkillä, leipomassa tai keksimässä uusia askarteluideoita. Aina tilanteen salliessa Minttu vetäytyy lenkkipoluille äänikirjoja kuuntelemaan.

Takaisin

Henkilön viimeisimpiä kirjoituksia