Esittelyssä toimistopäällikkö Minttu Kelokorpi

Heippa! Olen Minttu, aloitin matkani Justinilla maaliskuussa 2021 ja toimin täällä toimistopäällikkönä.

Tähänastista uraani kuvailisin sanalla monipuolinen. Aloitin työt taloushallinnon parissa samalla markkinointia opiskellen ja lopulta päädyin tapahtumien maailmaan hyvin laajalla skaalalla erilaisia tapahtumia tuottamaan. Tapahtumien perässä tuli kierrettyä Suomea ympäri, mutta tasaisempaa tahtia kaivatessani hakeuduin hallinnollisten tehtävien pariin ja näitä jatkan edelleen Justinilla. Täällä saankin käyttää kaikkea aiemmin mukaani tarttunutta tietoa ja taitoa hoitaessani tehtäviä monella osa-alueella henkilöstöhallinnosta markkinointiin ja taloudesta sisustukseen.

Olen tämän muutaman kuukauden aikana Justinilla päässyt tekemään jo vaikka mitä. Ensimmäisenä suurena yksittäisenä projektinani on ollut järjestää toimistomme muutto täysin tyhjältä pöydältä. Alkuun tämä haaste jännitti ja siinä oikeastaan kaikki oli itselleni uutta. Nyt aletaan tässä olla jo voiton puolella ja muuttokin siintää nurkan takana. Tämän kaltaiset projektit ovat kuitenkin itselleni mieluisia: useiden lankojen käsissä pitäminen ja itsensä haastaminen sillä, kuinka monta asiaa muistaa kerrallaan, pitävät virran käynnissä.

Eniten voimaa saan kuitenkin ihmisistä ympärilläni ja vaikka etäaikana uuden työn aloittamisessa on ehdottomasti ollut ennen kokemattomia haasteita, koen, että minut on otettu Justinilla vastaan lämmöllä. Ensimmäinen mielikuvani Justinista oli työntekijöistään välittävä työnantaja ja paikka, jossa erilaisia persoonia arvostetaan. En ollut väärässä, täällä ei tosiaan tarvitse peitellä sitä kuka on, vaan oma persoona saa näkyä tekemisessä. Välittävä tunne näkyy myös siinä, ettei täällä ole koskaan tarvinnut yksin painia ongelmien kanssa, vaan apua on aina ollut saatavilla, kun sitä on kaivannut.

Käsissäni olevat langat eivät työn ulkopuolellakaan ainakaan vähene, kun elämääni pitävät aktiivisena kolmevuotiaat kaksoseni, joiden perässä saan juosta – toistaiseksi vielä perässä pysyen! He myös omilla ehdoillaan määrittävät elämäni aikatauluja ja Justinilla onkin ollut ihana huomata, miten aidosti joustavasti työtä voi tehdä omien aikataulujen mukaan. Omalla kohdallani tämä joustavuus on osoittautunut hyvin tärkeäksi seikaksi ja sen suomia mahdollisuuksia arvostan täällä erittäin paljon.

Julkaistu 21.06.2021

Minttu Kelokorpi

HR-päällikkö minttu.kelokorpi@justin.fi Lue henkilöesittely

Aiheeseen liittyvää sisältöä