Mika Latvala

Mikan työura alkoi työasemapalveluiden parissa. Jossain vaiheessa maailmankuva laajeni, kun hän pääsi tutustumaan silloisen työnantajan Tiedon ITSM-järjestelmään ja ymmärrys siitä, ettei työasemien hallinta ollutkaan maailman keskipiste, muutti Mikan maailman. Työskennellessään suurten yritysten kanssa Mika pääsi luonnollisesti käsiksi suuriin järjestelmiin palvelunhallinnan alueella ja kun silloinen BMC:n tuote jossain vaiheessa päivittyi ServiceNow:hun, oli mies täysin myyty.

Ennen uraa Justinilla Mika oli mukana mm. rakentamassa Telian datakeskuksen hallintapalveluita Helsingissä ja toimi ServiceNow-tuotteen omistajana Nesteellä. Hän rakensi myös palveluita, kehitti ja dokumentoi prosesseja sekä yritti parantaa palveluiden hallintaa siellä missä pystyi.

Mika asuu Vihdissä, perheeseen kuuluu vaimo ja kolme jo lähes aikuista lasta sekä lauma eläimiä. Työn lisäksi hän puuhailee harrasteautojensa parissa, auttaa suomalaisia autoilijoita navigoimaan paremmin Wazen Country Managerin roolissa ja liikkuu runsaasti metsässä keräämässä positiivista energiaa.

Takaisin

Henkilön viimeisimpiä kirjoituksia