Mika Lyytinen

Mikalla on usean vuoden vankka kokemus tuotehallinnasta ja IT-palveluhallinnasta. Hän on toiminut sekä palveluntarjoaja- että asiakasorganisaatioiden palveluksessa. Työtehtäviin on kuulunut tuotekehitys, prosessikehitys, projektien hallinta ja palveluiden laadun varmistaminen. Keskiössä on aina ollut asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen ja arvon tuottaminen.

Vuosien varrella palveluiden koko elinkaari on tullut hänelle tutuksi alkaen aina ideoinnista ja kehityksestä myyntiin ja operointiin. Hän on myös suunnitellut ja jalkauttanut erilaisia palveluhallinnan konsepteja menestyksellisesti. Uransa alkupuolen Mika toimi asiantuntijatehtävissä erilaisten infrastruktuuripalveluiden parissa rakentaen ratkaisuja liiketoimintakriittisiin ympäristöihin.

Mika asuu Nurmijärven Klaukkalassa perheineen, johon kuuluu vaimo ja kaksi poikaa. Jalkapallo on hänen intohimonsa ja vapaa-aikanaan hän toimii 2009 syntyneiden poikien valmentajana. Ylitse jääneen ajan hän käyttää puutarhassa, sienimetsässä, kirjojen parissa tai lenkkipolulla.

Takaisin

Henkilön viimeisimpiä kirjoituksia