Varian on saanut Justinista luotettavan kumppanin, jolle voi antaa hoidettavaksi todella isoja vastuualueita

Varian on saanut Justinista luotettavan kumppanin, jolle voi antaa hoidettavaksi todella isoja vastuualueita

Varian Medical Systems on vuonna 1948 perustettu syöpien sädehoitoon erikoistunut yritys, joka valmistaa muun muassa kiihdyttimiä ja annossuunnitteluohjelmistoja. Varian on siirtymässä syöpähoidoissa entistä enemmän ohjelmistopuolelle, ja he ovat tarvinneet projekteissaan talon ulkopuolista apua. Justin on ollut tärkeänä lenkkinä Varianin Software Porfolio Management -projektissa.

Justin on tarjonnut projektille projektipäällikön, arkkitehti- ja suunitteluosaamista sekä pieniä toteutuskokeiluja. Lisäksi he auttavat hallitsemaan Varianin muita parnereita.

– He ovat olleet aika lailla projektin läpi mukana hallinnassa ja toteutuksessa, Varian Medical Systems Finlandin IT Manager Antti Viita kertoo.

Laaja asiantuntemus takaa laadun

Tärkein asia yhteistyössä on ollut Justinin laaja asiantuntemus omalta alaltaan. Myös yrityksen riippumattomuus on koettu Varianissa tärkeäksi.

– He pystyvät toimimaan täysin itsenäisesti ja neuvomaan meitä meidän parhaaksemme, eivät jonkin kumppaninsa parhaaksi. Luottamus pysyy, koska he eivät myy asioita, vaan luovat meille lisäarvoa tuottamalla sellaista palvelua jota haluamme, Viita toteaa.

– Tärkeintä on ollut Justinin laaja asiantuntemus alalta. He tietävät paljon prosesseista, palveluista sekä molempien hallinnasta, hän jatkaa.

Yritys, jonka palveluja voi suositella myös muille

Viita tietää, että halvalla harvemmin saa hyvää. Justin onkin osoittanut olevansa jokaisen euron arvoinen.

– On projekteja, joiden toteuttajaksi valitaan se halvin ja helpoin. Yleensä se päätyy siihen, että itse tekee puolet. Justinin kanssa taas tietää, että projektipäälliköt ovat laittaneet tehtävät kalenteriin ja he huolehtivat, että ne myös tehdään. Jos tulee esteitä, niin he soittavat ja ilmoittavat asiasta hyvissä ajoin, Viita kehuu.

Yritysten välinen kumppanuus on ollut niin hyvällä tasolla, että Justinia voi huoletta suositella eteenpäin. 

– Vilpittömästi pystyn suosittelemaan kenelle vain, joka haluaa hallita ja suunnitella asioita oikealla tavalla ja pidemmällä aikavälillä. Justin on helposti lähestyttävä, hyvä kumppani. He tekevät sen, mitä pyydetään, ja yleensä vähän enemmänkin, Viita sanoo lopuksi.