Timo Eräkangas

Timo on palvelunhallinnan ja IT-prosessien kehittämisen ammattilainen sekä tekoälyteknologioiden asiantuntija. Hän on kokenut IT-konsultti, joka on auttanut monia yrityksiä tehostamaan prosessejaan sekä hyödyntämään automaation ja tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia liiketoimintansa kehittämisessä. Timon laaja-alainen osaaminen ja tietämys kattaa niin ITIL prosessit kuin erilaiset modernit menetelmät sekä tekoälyalgoritmit, koneoppimisen kuin syväoppimisenkin. Intohimonsa ajamana hän onkin erikoistunut auttamaan yrityksiä rakentamaan älykkäitä ja tehokkaita ratkaisuja näiden teknologioiden avulla.

Timo on koulutukseltaan tietojenkäsittelytieteillijä ja työuransa hän on tehnyt palvelunhallinnan ja automaation sekä tekoälyn asiantuntijatehtävissä useilla eri toimialoilla. Moninaiset tehtävät ovatkin kehittäneet hänen ymmärrystään erilaisten liiketoimintaympäristöjen vaatimuksista ja haasteista.

Timo tunnetaan paitsi syvällisestä teknisestä osaamisestaan, myös erinomaisista vuorovaikutustaidoistaan ja kyvystään työskennellä tehokkaasti niin yritysjohdon, teknisten tiimien kuin sidosryhmienkin kanssa. Timo on elementissään saadessaan selittää monimutkaisia tekoälykonsepteja ymmärrettävästi ja soveltaessaan niitä käytännönläheisesti asiakkaiden liiketoimintatarpeisiin.

”Modernien tekoälyteknologioiden hyödyntäminen toimintojen automatisoinnissa, on ensiarvoisen tärkeää liiketoiminnan kasvun ja kilpailukyvyn parantamiseksi. Tästä kehityksestä ei ole kenelläkään varaa jäädä rannalle”

Vapaa-ajallaan Timo harrastaa erilaisia urheilulajeja kuten tennistä sekä enduromoottoripyöräilyä.

Takaisin

Henkilön viimeisimpiä kirjoituksia