Olavi Sorvari

Olavi on aikaansaava IT:n johtamisen ammattilainen. Hänellä on kokemusta useiden suurten ja keskikokoisten ympäristöjen IT palvelunhallinnan, toimintatapojen, projektien ja prosessien johtamisesta ja kehittämistä. Viime aikoina Olavi on kunnostautunut muun muassa palveluintegraation parissa palvelunhallintatoimiston päällikkönä, IT päällikkönä sekä transformaatiovalmentajana. Myös ITSM-työkalujen vaatimusmäärittelyt, SLA:t ja toimitussopimukset, sekä muut teknisemmät tehtävät ovat tulleet vuosien aikana tutuiksi.

Työssään Olaville tärkeää on työn merkityksellisyys. Avoimeen kommunikaatioon ja läpinäkyvyyteen uskova Olavi kokee organisaatioiden onnistumisen lähtevän yksittäisten ihmisten onnistumisista, minkä mahdollistamisesta hän nauttiikin suuresti.

Olavin työssä vahvasti näkyvä ”can do”-asenne kääntyy vapaa-aikana erilaisiksi rennoiksi tavoitteettomiksi harrastuksiksi. Olavi nauttii grillaamisesta, hyggeilystä, ulkoilusta ja urheilusta kotona Uudellamaalla tai mökillä Savon sydämessä. Puuhaamassa mukana on usein vaimosta, lapsesta ja koirasta koostuva perhe, välillä ystävät. Kuten työelämässäkin, myös vapaa-ajalla on toisinaan mukavaa tehdä porukalla, toisinaan pohdiskella itsekseen.

Takaisin

Henkilön viimeisimpiä kirjoituksia