Jenni Timonen

Jenni on tehnyt töitä IT-alalla 2000-luvun alusta lähtien. Vuonna 2008 palvelunhallinta vei hänen sydämen ja seuraavat 14 vuotta kuluivat palvelupäällikön roolissa usealle eri yritykselle usealta eri toimialalta niin yksityisen kuin julkisen sektorin asiakkuuksissa. Hänellä on vahva operatiivinen tausta niin Service Deskistä, konesalipalveluista, työasemien elinkaaripalveluista, mobiilipalveluista kuin API & Integraatiopalveluistakin, joissa toimintamalli on pohjautunut ITILiin.

Jennillä on kokemusta myös kehittäjistä ja arkkitehdeistä koostuvien tiimien vetäjänä, Scrum Masterina sekä Release Managerina toimimisesta. Hänellä on vuosien kokemus monitoimittajaympäristöistä, jossa kommunikointi ja koordinointi palvelujen tuottamisesta asiakkaalle yhteistyössä parhaalla mahdollisella tavalla on ollut keskeisessä roolissa. Lisäksi Jennillä on kokemusta konesalitehtävistä, teknisen asiakasneuvojan tehtävistä Service Deskissä, sekä neljä vuotta konfiguraationhallinnan parissa.

Koulutukselta hän on MBA Yrityksen kasvuunjohtamisen linjalta. Digitalisaatio, palvelunhallinta ja parempien palveluiden kehittäminen on lähellä hänen sydäntään.

Vapaa-ajalla Jenni viettää aktiivista elämää vuonna 2019 syntyneen pojan kanssa niin liikunnan kuin kulttuurinkin parissa. Kotona hoidetaan akvaariota, katsellaan leffoja, joogataan ja innostutaan legoista. Omalla-ajalla Jenni katoaa metsiin ja kansallispuistoihin rinkan sekä riippumaton kera. Hän kirjoittaa sekä valokuvaa näitä reissutarinoita vuonna 2015 perustettuun retkeilyblogiinsa.

Takaisin

Henkilön viimeisimpiä kirjoituksia