Katriina Kovalainen

Katriinalla on yli 25 vuoden monipuolinen kokemus IT-palveluista kattaen useita eri rooleja sekä palveluntarjoajien että yritysten tietotekniikkaorganisaatioissa. Hänen asiantuntemuksensa ytimessä ovat palvelunhallinta, palvelun suunnittelu ja näiden strategioiden menestyksekäs toteuttaminen erilaisiin ITSM-työkaluihin. Nämä osaamisalueet ovat olleet ratkaisevassa asemassa hänen johtaessaan erilaisia IT-toimintoja ja palvelupäällikkötiimejä.

Seitsemänvuotisen konsulttiuransa aikana Katriina on kehittänyt kykyänsä sopeutua nopeasti uusiin ympäristöihin, mikä on tehnyt hänestä luotettavan yhteistyökumppanin asiakkaille. Hän on toiminut sekä paikallisissa että kansainvälisissä ympäristöissä, joissa hän on tehokkaasti rakentanut, muuttanut ja ohjannut erikokoisia tiimejä. Katriinan vahvuuksiin kuuluvat viestintä, muutosten johtaminen ja analyyttiset taidot.

Ammattielämänsä ulkopuolella Katriina nousee esiintymislavalle amatöörinäytelmätuotannoissa tai pyörähtelee tanssilattioilla, olipa kyse sitten diskomusasta tai perinteisemmistä rytmeistä, kuten tangosta ja buggista. Viime aikoina hän on jälleen löytänyt uudelleen uimisen ja touhuaa vapaaehtoistyön parissa partiossa ja Punaisessa Ristissä, mikäli aikataulut sen suinkin sallivat.

Takaisin