Esittely

Esittely

Justin Group Oy on 2015 perustettu riippumaton palvelutuotteistukseen, palvelumuotoiluun sekä palveluhallintaan keskittynyt konsultointi-ja teknologiayritys. Tarjoamaamme kuuluvat koulutus- ja asiantuntijapalvelut sekä tuotteistetut työpajakokonaisuudet.

Sovellamme palvelunhallinnan ohella palvelumuotoilun menetelmiä. Keskeisin tavoitteemme on auttaa asiakastamme rakentamaan toimiva palvelukokemus, joka palvelee sekä palvelun kuluttajan tarpeita että palveluntarjoajan liiketoiminnallisia tavoitteita. Palvelunhallinnan ja palvelumuotoilun yhdistäminen tuo puuttuvan palan liiketoiminnan palvelujen kehittämiseen ja hallintaan. Kun tarkastelemme palvelun kuluttajan palvelukokemusta ja yhdistämme sen palvelun tuotantoprosesseihin, voimme auttaa asiakkaitamme tuottamaan parempia palveluita nyt ja tulevaisuudessa.

Justinin tiimin juuret ovat syvällä tuotteistettujen palveluiden muotoilussa ja hallinnassa. Systemaattisen ja ennakoivan suunnittelun menetelmät, prosessi- ja hallintamallit (IT4IT, ITIL, Cobit, Agile, PRINCE2, EA jne.),  palveluintegraatiot sekä niihin liittyvät järjestelmät ovat olleet jokapäiväistä arkeamme jo useita vuosia.

Ota yhteyttä

Loading

Kuinka voimme auttaa?

Fields marked with an * are required

Tilaa JustInin uutiskirje

Fields marked with an * are required