ITSM / palvelunhallinnan devaajasta arkkitehdiksi

Ilmoitus päivitetty 1.8.2022

Haluatko kasvaa devaajasta palvelu– tai ratkaisuarkkitehdiksi? Tule meille töihin ja me teemme sinusta sellaisen.

Olet tehnyt muutaman vuoden töitä kädet savessa ServiceNow kehityksen parissa ja haluat kasvaa astetta isompiin saappaisiin sekä päästä suunnittelemaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja palveluorganisaatioiden tarpeisiin. Meillä se onnistuu vanhemman arkkitehdin ohjauksessa.

Työtehtävästä

Toimit osana arkkitehtipalvelutiimiä valvoen asiakkaamme etua palvelunhallintajärjestelmien kehitysprojekteissa ja pienkehitystehtävissä. Tehtäviisi kuuluvat mm. kehityksen tiekartan suunnittelu, tekninen suunnittelutyö, kehitystiimin työn ohjaus ja laadun varmistaminen sekä kehityskumppaneiden työmääräarvioiden ja tarjousten sisällön arviointi.

Työtehtävässäsi toimit alkuun kokemusvuosiltaan vanhemman arkkitehdin ohjauksessa, mutta kun aikaa kuluu ja kokemusta karttuu, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä eturiviin johtamaan asiakkaidemme palvelunhallinnan arkkitehtuurin kehittämistä.

Kokemus ja osaaminen

Vain oma intosi on rajana kehittymisessä, mutta tehtävässä menestyminen vaatii teknistä taustaa ja muutaman vuoden kokemusta ServiceNow kehityksestä. Sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä palo jatkuvaan oppimiseen on edellytys työtehtävässä menestymisen kannalta.

Henkilökohtaiset ominaisuudet

  • Olet tarvittaessa paksunahkainen, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • Halua liikkua välillä mukavuusalueen ulkopuolelle

Haluatko tietää lisää?

Täältä löydät tietoa tulevista kollegoistasi ja heidän erityistaidoistaan: Esimerkkejä osaamisestamme

ITSM / palvelunhallinnan devaajasta arkkitehdiksi

Miksi Justin?

Justin on palvelunhallinnan muotoilutalo. Olemme kuin laboratorio, jossa on turvallista toteuttaa omia intohimoja sekä kehittää ideoita ja näkemyksiä. Teemme asioita, joita muut eivät ole tehneet tai teemme ne ainakin paremmin kuin muut.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työelämän sankaritekoja ja nauttia oman työn hedelmistä. Yrityksemme arvot ovat intohimo, tasapaino, ammattitaito ja kunnioitus. Teemme rakastamaamme työtä intohimoisesti, mutta silti tasapainossa muiden tärkeiden elämään kuuluvien asioiden kanssa. Tunnetko sinä samoin?

Ota yhteyttä:

Jani Palmu | jp@justin.fi | +358 40 534 7516