Vesa Laurila

Vesa on kokenut palvelunhallinnan ammattilainen. Vuodesta 1997 erilaiset palvelunhallinnan prosessit ja järjestelmät ovat tulleet hänelle tutuiksi niin alkutaipaleen käyttötukikokemuksen kuin myöhemmän työkalu- ja prosessikonsultoinnin kautta. Yleinen kiinnostus kaikenlaista teknologiaa kohtaan ja kyky omaksua uusia asioita nopeasti ovat auttaneet Vesaa suunnittelemaan asiakkaiden tarpeita vastaavia ratkaisuja mitä erilaisimpiin tarpeisiin. Työssään Vesa haluaa kehittää helppokäyttöisiä, käyttäjiään päivittäisessä työssä auttavia ratkaisuja.

Pitkä kokemus sekä ITSM-järjestelmien kehittäjänä että käyttäjänä antaa Vesalle hyvän käsityksen helppokäyttöisen ja helposti ylläpidettävän järjestelmän, tai pienemmänkin kokonaisuuden, suunnittelemisen haasteista. Tätä kokemusta useat asiakkaat ovat hyödyntäneet workshoppaamalla, sparraamalla uusia ideoita tai kehittämällä uusia prosesseja, palveluita ja ominaisuuksia järjestelmiinsä Vesan kanssa.

Integraatioista Vesalla on myös paljon kokemusta. Ensimmäisiä integraatioita hän rakensi 2000-luvun alussa unix-skriptien avulla Peregrine ServiceCenteriin ja tuon ajan jälkeen hän on suunnitellut ja rakentanut lukuisia integraatioita erilaisia tekniikoita ja työkaluja hyödyntäen. Yksi asia integraatioissa on pysynyt samana: prosessien sulauttaminen yhteen on tekemisen haastavaa osa, ei tekniikka.

Vaimo ja kaksi tytärtä perheessä pitävät huolen siitä, ettei Vesalla ole vapaa-aikaa ongelmaksi asti. Sopivan välin löytyessä Vesan tietotekniikkaharrastus ja kiinnostus autourheiluun vie häntä usein simuloidun auton rattiin jollekin maailman kilparadoista, tai mikroauton rattiin pääkaupunkiseudun karting-radoille.

Takaisin

Henkilön viimeisimpiä kirjoituksia