Sampo Rapeli

Sampolla on vastuullaan monia Justinin sisäisiä kehitysprojekteja asiakastyöhön osallistumisen lisäksi. Korkeamman tason suunnittelun ohella Sampo upottaa kätensä mielellään syvälle koodiin ja on Linux-terminaalissa kuin kala vedessä. Itse rakennettu näppäimistö pysyy kädessä myös niin blogipostauksia kuin dokumentaatiotakin kirjoittaessa. 

Sampo opiskelee Aalto-yliopistossa Information Networks -maisteriohjelmassa. Koulunpenkiltä saadut opit pääsevät töissä hyötykäyttöön, ja onpa luennolla joskus käsitelty töistä jo tutuksi tulleita aiheita. Ohjelmistokehitys ja -arkkitehtuuri ovat lähellä tulevan diplomi-insinöörin sydäntä, ja monipuoliset opinnot painottuvatkin tietotekniikkaan. Esimerkiksi etiikan, viestinnän, käytettävyyden, estetiikan, käyttäjälähtöisyyden ja teknologian yhteiskunnallisten vaikutusten opinnot täydentävät tietoteknistä osaamista ja pääsevät hyötykäyttöön myös työelämässä. 

Töiden ja koulun lisäksi koodia syntyy myös vapaa-ajalla erilaisten projektien merkeissä. Vastapainona tietokoneella istumiselle Sampon voi löytää esimerkiksi lenkkipolulta, mereltä purjehtimasta tai opiskelijamusikaalin pyörteistä. 

Takaisin

Henkilön viimeisimpiä kirjoituksia