Raimo Mäenpää

Vastatessaan useita vuosia merkittävän kokoluokan palveluorganisaation toiminnasta, Raimo on kartuttanut mittavan kokemuksen palveluhallinnan käytännöllisistä kysymyksistä. Pitkän työuransa aikana hän on kohdannut monipuolisesti erilaisia palveluntuottajan haasteita ja muutostilanteita. Hän on työskennellyt sekä liiketoiminnan että organisaation kannalta moniulotteisessa ympäristössä ja siksi tutustunut myös erilaisiin liiketoiminnan ja hallinnon kysymyksiin.

Ennen Justinia, Raimo työskenteli lähes kaksi vuosikymmentä monipuolista palveluportfoliota ylläpitävän vähittäiskaupan yritysryhmän keskusorganisaatiossa, pääasiassa tietohallintojohtajana. Hän on siten ollut joko suoraan vastuussa tai oleellisena osapuolena erilaisten palvelutuotteiden ja niiden tuotantoprosessien kehittämisessä, toteuttamisessa ja operoinnissa palveluiden tuhansille käyttäjille. Hän on toteuttanut palveluita yhteistyössä jopa satojen yhteistyökumppaneiden kanssa. Tulosvastuullisena johtajana hän on perehtynyt myös palvelutuotannon sekä investointien taloudellisiin ja hallinnollisiin kysymyksiin. Roolissaan hän on IT:n edustajana osallistunut myös erilaisiin yritysjärjestelyihin, sopimusten neuvotteluun ja toimeenpanoon.

Raimon perheeseen kuuluu puoliso ja kaksi jo aikuista tytärtä. Vapaa-aikansa hän saa kulumaan golfiin, moottoripyöräilyyn, metsästykseen ja riistanhoitoon sekä muuhun yleiseen puuhasteluun kesämökillään.

Takaisin

Henkilön viimeisimpiä kirjoituksia