Pia Wessman

Pia on monipuolinen ja käytännönläheinen palveluiden, prosessien ja toimintamallien kehittäjä, jonka intohimona on toteuttaa kokonaisvaltaisia ja aidosti vaikuttavia toiminnan kehittämis- ja muutosprojekteja. Pialla on pitkä IT-alan tausta, jossa työskentely on kuitenkin aina painottunut teknologioiden sijaan enemmänkin IT:n ja liiketoiminnan rajapintaan: asiakkaiden tarpeisiin, palveluiden hyödyntämiseen sekä niiden tuottamiseen tehokkaasti ja laadukkaasti. IT-palvelujohtaminen onkin tullut tutuksi vuodesta 2008 lähtien erilaisissa rooleissa: asiantuntijana, kouluttajana, prosessivastaavana, monipuolisissa projektitehtävissä, esimiehenä sekä konsulttina.

Viime vuosina Pia on soveltanut organisaatiokehittämisen ja palvelujohtamisen oppeja myös IT-alan ulkopuolella. Nämä kokemukset ovat osoittaneet mallien toimivuuden monipuolisesti organisaatioiden, palveluiden ja muutosten johtamisessa toimialasta riippumatta.

Pian vapaa-aikaan kuuluu lenkkeily rescuekoira Dafnan kanssa, mökkeily, ruuanlaitto, tanssiminen (lavatanssit ja lattarit), monipuolinen musiikin kuuntelu, vaihteleva kuntoliikunta, matkustaminen (usein Kreikkaan) sekä jatkuva erilaisten kiinnostavien aihealueiden opiskelu ja itsensä kehittäminen.

Takaisin