Pia Wessman

Pia on monipuolinen ja käytännönläheinen palveluiden, prosessien ja toimintamallien kehittäjä, jonka intohimona on toteuttaa kokonaisvaltaisia ja aidosti vaikuttavia toiminnan kehittämis- ja muutosprojekteja. Pialla on pitkä IT-alan tausta, jossa työskentely on kuitenkin aina painottunut teknologioiden sijaan enemmänkin IT:n ja liiketoiminnan rajapintaan: asiakkaiden tarpeisiin, palveluiden hyödyntämiseen sekä niiden tuottamiseen tehokkaasti ja laadukkaasti. IT-palvelujohtaminen onkin tullut tutuksi vuodesta 2008 lähtien erilaisissa rooleissa: asiantuntijana, kouluttajana, prosessivastaavana, monipuolisissa projektitehtävissä, esimiehenä sekä konsulttina.

Viime vuosina Pia on soveltanut organisaatiokehittämisen ja palvelujohtamisen oppeja myös IT-alan ulkopuolella. Nämä kokemukset ovat osoittaneet mallien toimivuuden monipuolisesti organisaatioiden, palveluiden ja muutosten johtamisessa toimialasta riippumatta.

Pian vapaa-aikaan kuuluu lenkkeily rescuekoira Dafnan kanssa, mökkeily, ruuanlaitto, tanssiminen (lavatanssit ja lattarit), monipuolinen musiikin kuuntelu, vaihteleva kuntoliikunta, matkustaminen (usein Kreikkaan) sekä jatkuva erilaisten kiinnostavien aihealueiden opiskelu ja itsensä kehittäminen.

Takaisin

Henkilön viimeisimpiä kirjoituksia