Pekka Järveläinen

Pekka on kokenut palvelunhallinnan ammattilainen ja on toiminut niin vaativien kehitysprojektien, -ohjelmien kuin palveluiden kehittäjänä ja johtajana. Uran alkuvaiheilta, vuodesta 1998, mukaan on mahtunut IT-ulkoistusten kannattavuusarviointeja, myyntityötä, ohjelmointia, IT-ylläpitoa, palveluluetteloiden sekä kuvausten rakentamista ja IT-ammattilaisten johtamista useassa eri maassa.

Pekka on toiminut niin suurten organisaatioiden hankejohtajana kuin startupeissa innovaattorina ja palveluomistajana. Hän on ollut kehittämässä Pohjoismaisia valokuituverkkoja, laajakaistapalveluita, pilvipalveluiden itsepalveluportaaleita, palveluautomaatiota ja on myös auditoinut merkittäviä IT-hankkeita ja palvelukokonaisuuksia.

Ennen JustInia Pekka toimi riippumattomana konsulttina oman yrityksensä kautta sekä pilvi- ja konesalipalveluyhtiön toimitusjohtajana. Hän on toiminut pitkään myös akkreditoituna ITSM- ja projektinhallinnan alueen kouluttajana sekä konsulttina ja on kouluttanut tuhansia oppilaita Suomessa ja ulkomailla sekä valmentanut lähes kaikkia suurimpia yksityisen ja julkisen sektorin toimijoita palvelunhallinnan alueella. Hän toimi lähes 10 vuoden ajan merkittävällä teleoperaattorilla palvelukehityksessä, lopulta pääkonttorilla ja IT-alan managed service provider -palveluntarjoajalla IT-ulkoistusten bid managerina usean vuoden ajan.

Pekka asuu perheineen Tampereen naapurissa Kangasalla. Perheeseen kuuluu vaimo ja kouluikäinen tytär. Pekka harrastaa laite- ja vapaasukellusta, purjehdusta, veneilyä, laskettelua, uintia ja toimii myös Rotary-järjestön vaihto-oppilasohjelmassa sekä Finnish data center forum ry:n puheenjohtajana.

Takaisin

Henkilön viimeisimpiä kirjoituksia