Esittelyssä Mikko Korhonen

Moi,

olen Justinin kolmas Mikko, ja uusin Justinilainen. Liityin Justinin riveihin elokuun 2020 alusta. Justinissa minua kiehtoo kollegojen syvän asiantuntemuksen lisäksi yhteinen päämäärä mahdollistaa asiakkaillemme aidosti toimiva ja korkealaatuinen palvelutuotanto. Jokainen organisaatio on eri kohdassa palveluntuotanto- ja palveluhallintamatkallaan, siksi myös jokainen toimeksianto on uniikki. Vaikka ongelma-asettelu ja aihealueen viitekehykset ovatkin ylätasollaan yhteisiä kaikille organisaatioille, niin käytännön toimintaan jalkauttaminen vaatii asiakkaan aktiivista kuuntelua ja halua ymmärtää organisaation tavoitteita. Tätä työtä tehdään Justinissa isolla sydämellä.

Omalle toimialueelle tulevat alkuvaiheessa kuulumaan palveluhallinnan kehittäminen asiakasorganisaatioissa valmennuksen ja konsultoinnin keinoin.

Odotan mielenkiinnolla alkanutta matkaa Justinin riveissä!

Julkaistu 25.08.2020

Mikko Korhonen

Johtava konsultti, Partner mok@justin.fi +358 50 523 3873 Lue henkilöesittely

Aiheeseen liittyvää sisältöä