Palvelumuotoilun ammattilainen

Palvelumuotoilun ammattilainen

Etsimme asiantuntijatiimiimme palvelumuotoilijaa, jonka sydän sykkii palvelukonsepteille, vuorovaikutukselle ja ihmisille.

Olet palvelumuotoilijana jo kyntesi näyttänyt. Vuosien käytännön kokemuksen myötä tunnet muotoilun menetelmät ja osaat valita niistä sopivimmat kulloiseenkin tilanteeseen. Ymmärrät myös erilaiset teknologiat ja puhut tarvittaessa myös välttävää ”insinööriä”. Käsistäsi ja terävistä aivoistasi syntyy laadukasta dokumentaatiota ja kommunikaatiomateriaalia, kuten konsepti- ja toteutussuunnitelmia. Kommunikoit asiakkaillesi sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi. Laaja-alaisen kokemuksesi johdosta olet vankka tuki asiakkaallesi myös konseptien käyttöönottojen sekä lanseerausten yhteydessä.

Toivomme sinulta rautaisen ammattitaidon ja pelottoman asenteen lisäksi:

Mukavaa persoonaa, josta asiakkaatkin tykkäävät.
Erinomaista kykyä hahmottaa monimutkaisia kokonaisuuksia.
Erinomaista kykyä kommunikoida visuaalisesti, kuvilla ja käsitteillä.
Erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.
Vähintään viiden vuoden soveltuvaa työkokemusta.

Miksi JustIn?

JustIn on palvelunhallinnan muotoilutalo. Olemme kuin laboratorio, jossa on turvallista toteuttaa omia intohimoja sekä kehittää ideoita ja näkemyksiä. Teemme asioita, joita muut eivät ole tehneet tai teemme ne ainakin paremmin kuin muut.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työelämän sankaritekoja ja nauttia oman työn hedelmistä. Yrityksemme arvot ovat intohimo, sitoutuminen, tasapaino, ammattitaito ja kunnioitus. Teemme rakastamaamme työtä intohimoisesti, mutta silti tasapainossa muiden tärkeiden elämään kuuluvien asioiden kanssa. Tunnetko sinä samoin?

Ota yhteyttä:

Jani Palmu | jp@justin.fi | +358 40 534 7516

Ota yhteyttä

Loading

Kuinka voimme auttaa?

Fields marked with an * are required

Tilaa JustInin uutiskirje

Fields marked with an * are required