Arkkitehtipalvelut

JustInin riippumattoman palvelujohtamisen arkkitehtipalvelun avulla varmistat, ettet jää jumiin strategian, teknologian, toimittajan tai työntekijän vaihtuessa.

Miksi JustInin arkkitehtipalvelu?

Asiakkaan etu on meidän etu!

Meidän pihvi ei ole lisenssimyynnissä eikä teknologian käyttöönottoprojekteissa. Olemme teknologia - ja toimittajariippumaton neuvontantajasi.

Kokemus tuo varmuutta!

Olemme toimineet haastavissa ympäristöissä kehittäen ja jalkauttaen arkkitehtuuria, prosesseja sekä järjestelmiä jo vuodesta "miekka ja kivi".


Suomen suurin osaajapooli!

Jatkuva arkkitehtuurityö ei ole "yhden tyypin show". Tiimimme koko mahdollistaa palvelun skaalaamisen tarpeidesi mukaisesti.

Olemme joustavia ja läsnä!

Elämme arkea kanssasi ja varmistamme, että arkkitehtuurityöstä tulee ennakoivaa ja pitkäjänteistä.

Arkkitehtipalvelumme on luonteeltaan jatkuva palvelu. Varmistamme oikeiden osaajien saatavuuden juuri sinun tarpeisiisi!

  • Arkkitehtuurin kehittäminen ja ylläpitäminen vaatii useita erityistaitoja, kuten konsepti-, ratkaisu- ja integraatiosuunnittelu, tiedon mallinnus ja vaatimusmäärittelyt sekä sidosryhmien välinen kommunikaatio.
  • Implementointikumppani arkkitehtuurin vartijana on pahimmillaan kuin pukki kaalimaalla. JustIn on riippumaton huippuammattilainen, jonka vastuulle voit uskoa kaikki arkkitehtuurityön tehtävät.
  • Laadukas arkkitehtuurityö on luonteeltaan henkilöityvää ja herkkää henkilömuutoksille, joita tapahtuu projektien päättyessä sekä ihmisten sairastuessa tai vaihtaessa työnantajaa. Arkkitehtipalvelun avulla varmistat jatkuvuuden.
  • Olemme riippumaton palvelunhallinnan arkkitehtikumppani. Esimerkkiasiakkainamme toimivat useat suomen TOP100 listalta löytyvät ServiceNow:ta palvelujohtamisen työkalunaan käyttävät yritykset.

Palvelun sisältö

Yleisen prosessi- ja ratkaisuarkkitehtuurin kehitys

Tyypillisiä esimerkkejä tehtävistämme ovat roadmap -työ, kehittämisen ja ylläpidon parhaiden käytäntöjen määritys ja jalkautus sekä laatustandardien kehittäminen.

Liiketoimintavaatimusten hallinta

Varmistamme, että asiakkaasi tarpeet kerätään ja jalostetaan toteutettaviksi suunnitelmiksi. Tuottamamme konseptit ja loogisen tason suunnitelmat ovat käytännönläheisiä ja ymmärrettäviä myös ei-ATK ihmisille.

Laadun ja toimittajien hallinta

Puhumme sujavasti "devaajaa". Varmistamme kehitystyön laadun ja johdamme tarvittaessa ulkoisen kehitystiimin työtä.

Osaamisen jakaminen

Hyvät suunnitelmatkaan eivät pelasta, jos ihmiset eivät tajua. Huolehdimme riittävän osaamisen jalkautumisesta keskeisille sidosryhmille.

Kiinnostuitko? ota yhteyttä!
Fields marked with an * are required

Ota yhteyttä

Loading

Kuinka voimme auttaa?

Fields marked with an * are required

Tilaa JustInin uutiskirje

Fields marked with an * are required